دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد!

واکنش انصارالله به تحریم‌های جدید آمریکا

واکنش انصارالله به تحریم‌های جدید آمریکا دفتر سیاسی جنبش انصار الله یمن گفت، اقدام آمریکا در تروریستی خواندن این جنبش را موید فرماندهی آمریکا در تجاوز علیه یمن است، اما یمنی‌ها آماده مقابله با هر اقدام خصمانه تروریست‌های جنایتکار هستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۳۰ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 19
کد خبر: ۷۴۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر  دفتر سیاسی انصار الله یمن تاکید کرد که اقدام آمریکا در قراردادن نام جنبش انصار الله در فهرست گروه‌های تروریستی، اوج نقش آفرینی آمریکا در فرماندهی تجاوز علیه یمن و خصومت آن علیه این کشور و آزادگان جهان را نشان می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری المسیره، در این بیانیه آمده است: «آمریکا هیچ گاه حامی ملت یمن نبوده و یا نسبت به مسئله یمن بی طرف نبوده است که حالا با این اقدام احمقانه و مسخره‌اش متعجب شویم.»

دفتر سیاسی انصار الله گفت: «قبل از اینکه آمریکا این اقدام پلید را مرتکب شود، هر جرمی را به طور مستقیم یا از طریق مزدوران منطقه‌ای خود علیه ملت یمن مرتکب شده است.»

این جنبش تاکید کرد:«آنهایی که تصور می‌کردند که تجاوز علیه یمن محصول مشکلی داخلی در یمن یا مشکل این کشور با یک کشور همسایه است، واقعیت امر با اقدام آمریکا در قرار دادن انصار الله در فهرست گروه‌های تروریستی روشن شد.»

انصار الله در این بیانیه آورده است: «این موضع آمریکا، گروه‌ها و کشورهایی را که صرفا دنباله رو نوکران آمریکا و اسرائیل هستند، در جایگاه واقعی و شایسته خود قرار داد.»

دفتر سیاسی انصار الله گفت: «هر اقدام خصمانه‌ای به هر شکل و اندازه‌ای هوشیاری و ثبات ما را در مسیر درست خود و پایبندی به مواضع خود می‌شود. یعنی اقدام خصمانه آمریکا مقاومت و پایداری ما را در رویارویی با پروژه تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی بیشتر می‌کند و هرگز ما را از مواضع عادلانه خود منصرف نمی‌کند.»

این جنبش در پایان گفت: «ما همه آمریکایی‌هایی را که را در هدف گرفتن امت شریک هستند، تروریست‌های جنایتکار برمی‌شمریم و به اذن پروردگار برای اتخاذ هر گونه اقدام لازم در قبال هر اقدام خصمانه‌ای آماده‌ایم.»

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار